Definitii

Proprietarul site-ului: Site-ul www.biosistem.ro este proprietatea Erpek Ind. SRL. Acest document stabileste termenii si conditiile in care puteti utiliza site-ul.

Utilizator: Orice persoana fizica sau juridica care va accesa acest site.

Utilizarea site-ului presupune acceptarea acestor termeni si conditii, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Informatiile prezentate pe site-ul www.biosistem.ro sunt in limba romana, fara a exclude prezentarea acestora si in alte limbi. Este interzisa copierea si publicarea informatiilor continuta de www.biosistem.ro fara acordul prealabil scris al propietarului site-ului. Orice modificare neautorizata a site-ului este interzisa. Scopul permis pentru utilizarea acestui site este obtinerea de informatii iar utiizarea in alte scopuri decat acesta nu este permisa. Propietarul site-ului ofera acces liber la site-ul www.biosistem.ro si va autorizeaza sa vizualizati, imprimati si sa transmiteti informatii existente pe site doar in scopuri personale, noncomerciale. Imaginile produselor sunt afisate pe site cu titlul de prezentare. Acestea pot diferi sub aspectul unor caracteristici de aspectul real al produsului (exemplu: nuante de culoare). Este interzisa crearea de legaturi cu acest site ale altor site-uri sau invers, fara un acord prealabil scris. In situatiile in care acest lucru se intampla fara acordul scris explicit al Erpek Ind. SRL, propietarul site-ului nu isi asuma responsabilitatea pentru site-urile neafiliate cu care acesta ar putea fi legat, pentru materialele postate pe acest site de catre alte persoane decat cele autorizate de propietarul site-ului si isi rezerva dreptul de a solicita sanctionarea conform legislatiei in vigoare orice actiune de acest tip, care nu are acordul sau prealabil. Propietarul site-ului sau terte parti pot furniza autorizat, prin intermediul site-ului, legaturi (“link”-uri) catre alte pagini sau resurse World Wide Web. Erpek Ind. SRL nu garanteaza, nu este si nu poate fi facut responsabil in nici un fel de disponibilitatea acestora, de forma, continutul, publicitatea, produsele sau alte materiale disponibile pe site-urile respective. Propietarul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica sau de a intrerupe, temporar sau permanent, partial sau in totalitate, serviciile puse la dispozitie prin intermediul acestui site, cu sau fara o notificare prealabila.

Propietarul site-ului nu este raspunzator fata de utilizator, orice terta persoana fizica sau juridica sau institutie pentru modificarea, suspendarea sau intreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului. Informatiile personale puse la dispozitia site-ului Erpek Ind. SRL pentru a putea primi sau utiliza unele servicii sunt protejate in conditiile legii Legea 677/2001.

Prin completarea campurilor din formularele de inregistrare on-line utilizatorii sunt de acord ca datele personale pe care le inregistreaza sa intre in baza de date Erpek Ind. SRL si sa primeasca mesaje cu privire la produse si servicii, promotii, concursuri sau orice alte actiuni editoriale si de marketing desfasurate în viitor de catre Erpek Ind. SRL si de partenerii sai agreati. Propietarul site-ului nu poate fi facut responsabil pentru prejudiciile create de informatiile publicate in site din erori ce nu-i apartin.

Erpek Ind. SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru securitatea acestui site sau a liniei de comunicare a utilizatorilor cu acesta. Propietarul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment prezentul acord, fara vreo notificare prealabila a utilizatorilor. Acodul este insa disponibil permanent pe site pentru consultare.

Aboneaza-te la newsletter