Cuptoare cu tuburi anulare
Cuptoare cu tuburi anulare
Cuptoare cu tuburi anulare
Cuptoare cu tuburi anulare
Cuptoare cu tuburi anulare
Cuptoare cu tuburi anulare
Cuptoare cu tuburi anulare

Cuptoare cu tuburi anulare

Cod: CTA

         Principala caracteristică a acestui cuptor este sistemul de încălzire. Căldura este furnizată în camera de coacere de o reţea densă de tuburi din oţel special închise cu ajutorul unui tip special de sudură, pentru a rezista la  o presiune a aburului de peste 800 bari în care circula vapori de apă şi care radiază căldura către camera de coacere. Camerele de coacere sunt înconjurate de aceste tuburi în aşa fel încât atât vatra cât şi plafonul fiecărei camere de coacere sunt încălzite cu tuburi în acelaşi sistem şi care transmit căldură prin conducţie direct către produsul care urmează să se coace pe vatră. Diametrul tuburilor este de Ø 35 mm la extern şi Ø 29,5 mm în interior.
         Vatra fiecărei camere de coacere este fabricată din plăci de material refractat întru-un amestec special, adecvat pentru produsele alimentare. 
         Pereţii camerei de coacere sunt placaţi cu panouri din oţel inoxidabil şi prevăzuţi cu sistem de iluminare.Cuptoarele sunt dodte cu sistem independent pentru producerea aburului în camera de coacere care permite coacere consecutivă, controlate prin valve de evacuare a aburului. 
        Camerele de coacere sunt prevazute cu guri de încărcare confecţionate din otel inox, cu dimensiuni corelate cu cele ale benzilor de alimentare cu aluat şi sunt echipate cu uşi batante din sticlă armata şi rezistentă la temperaturi înalte. 
        Acest tip de cuptor asigură un consum mic pentru agentul de incalzire, ridicarea rapidă a temperaturii în camera de coacere precum şi o coacere uniformă a produselor.

        Cuptoarele pot fi dotate cu cameră laterală pentru combustibil solid (lemne) sau pot fi cuplate cu preazătoare automatizate pe biomasă (tocătură de lemn, peleţi). 
Aceste avantaje sunt asigurate prin sistemul constructiv al cuptorului, în special prin dimensionarea perfectă a camerei de ardere confecţionată din caramizi refractare, dispozitiv pentru ajustarea tirajului şi pereţii laterali ai cuptorului confecţionaţi din beton refractare. 

Cere oferta

Contact Biosistem

Mobil: 0744-560656 - Tel: 0267 351657 - Email: office@biosistem.ro
Bodoc 14/A, Jud. Covasna, România

Aboneaza-te la newsletter